sicksister

Alla inlägg under januari 2011

Av Malin - 19 januari 2011 21:22

Men vadå bergochdalbana!?

Vet att jag har minst två psykologer som läser min blogg så kom gärna med ett litet förslag till vad mina moodsvings beror på (eftersom graviditet är helt uteslutet!)!

Har haft ett mycket uppfriskande och skrattretande med min brother F, smider planer involverande SWEDEN ROCK!! Vill verkligen, alltså vill så mycket att jag verkligen gör budget och tidsplanering för att faktiskt kunna genomföra det! Problemet som redan spökar mitt samvete lite är att det infaller både min bästaste bruds bröllop och min älskade systers student samma helg! FAN! Skulle inte missa bröllopet än om jag hade alla världens sjukdomar samtidigt! och studenten, ja den infaller ju "bara" några timmar mitt i dagen på fredagen så där finns faktiskt en chans (teeny weeny chans) att man skulle kunna flyga ner till Blekinge på fredag eftermiddag.. Det är Ozzy Osbournes OCH Judast priest sista spelning i Sverige någonsin så det känns ju liiite surt men men.. dreamer dreamer!

Hade en supermysig mitt i dagen lunch - håltimme- med gumman M, en mini shoppingrunda samt planering för en kung helg. kommer bli kanon och längtar! Har även planerat in dans i Ume fredagen efter och helgen efter det DANSMARAN, fullt upp! precis vad jag behöver! Jobb på Fredag, den tanken gör mig också glaaad! - känner mig så lugn, professionell och verkligen på rätt ställe när jag får jobba! Där är jag mitt vanliga jag, glad och sprallig och framför allt -> så duktig!

Vill dedikera detta inlägg till P! Du är BÄST och du förgyller min vardag mer än du anar!


Tune of today: Seperate ways - Journey

Av Malin - 18 januari 2011 16:51

Släng dig i väggen Rickardsson för jag har just erövrat bitterhets titeln!

eller åtminstone så känns det så.. Som ett gröngult litet gift sprider sig denna otrevliga känsla sig i min kropp. Precis som magsjukan härjar kommunen härjar frånvaron av känslor i mig (upptäcker hur dåligt jag formulerar mig, men jag menar såklart att bitterhet inte räknas som en välkommen känsla som kan orsaka känsla av tomhet när den är frånvarande[flum,flum,flum])

Urscha! Har inkvarterat mig hos min mormor och morfar för natten för säkerhetsskull!Klarar inte att face:a nyss hemkomna, brunbrända, lyckliga, icke med ömmande ryggar och blåsor i händerna utlandsresenärer så bitter som jag känner mig idag!

Inte ens träningsvärken känns skön i kroppen idag, den enda lilla glimma av eventuell väntande glädje är dansträningen ikväll men har inte så stora förhoppningar där egentligen heller! Lite raveparty med gogumman M hade suttit fint som plåster på såren! Eller varför inte en modospöaskitenurfrölundamatch i Lyan! Gillar inte inte inte mig själv på detta viset! Borde kanske hålla mig undan folk istället för att förpesta alla med min bitterhet men, människan är av naturen egoistisk så.. projicerar jag bort lite dåligt humör på nån annan kanske jag blir på bättre humör själv.... eller....


Tunes: God's gonna cut you down - Johnny Cash

Av Malin - 17 januari 2011 14:54

Men nu äre bara besvärligt!

Jag är så sugen att hoppa av skolan och börja jobba, se till att mitt liv rör sig framåt igen! Visst är det bara ett tomt hot, jag är alldeles för feg, tråkig och disciplinerad för att kunna hoppa av skolan men ändå!

Jag trivs så otroligt bra hemma med familjen men samtidigt håller hela situationen på att driva mig till vansinne!

Jag funderar även på om jag kommer vara skadat gods permanent resten av mitt liv! Inkapabel att bli bubblande rosa molningt kär och lycklig!

Jag längtar i svaga stunder tillbaka till det hårda livet, full rulle från morgon till kväll och en "to do" lista som aldrig blev mindre än hur mycket jag avverkade, men då också de små guldkornen --> skoteråkning till gapakojan tillsammans med A och E-M, grilla korv eller varför inte helt plötsligt åka och titta på isracing! Köra fast ute i ingenstans med skotern eller försöka med omöjliga offroad klättringar med en oversized pick-up! Långt ifrån lycklig men mycket underhållen och upptagen..

Vill verkligen föra mitt liv vidare mot trygghet och kärlek, men är livrädd för att åter igen bli sårad, eller att jag lurar mig själv igen- ignorerar den lilla tanken- den lilla tanken som redan från dag 1 ifrågasätter.. BLÄBLÄBLÄ!

Som avslutning på denna deprimerande dag har jag precis tryckt i mig två mackor, vrålhungrig börjar jag breda den tredje när jag ser att den är alldeles vitprickig av mögel. Kastar bort brödpåsen och går fortfarande och funderar om jag ska gå och stoppa fingrarna i halsen och försöka få ur mig de två mögliga mackorna jag redan hunnit trö i mig i blindo!


Saknar alla mina gamla vänner, saknar bygdegårdsfesterna, saknar fjälls och mitt pimpelspö! Önskar jag fick ha mitt liv som det var då jag var sexton, utan olycka, besvikelser och brustna hjärtan.. Då man bara tog dagen som den kom och personer bara för det de var.. Då hjärna och hjärta var perfekt samspelta, nu verkar det bara finnas val, hjärna eller hjärta, hjärta eller hjärna...?


Tunes: Let Er' Rip - Dixie Chicks

Av Malin - 14 januari 2011 13:23

Sitter och ugglar inomhus och tittar ut på det vackra vädret! Ogillar mig själv som gör det! Det är liksom ett litet bevis på en människas karaktär om man tar vara på fint väder eller inte och det är verkligen inte positivt att sitta inne och uggla!

Har faktiskt ändå vart en sväng på stan och käkat lunch med min kära T, tusen och åter tusen grattis till er förlovning! Så OTROLIGT glad för er skull!

Beställde iaf grekiskpaj och hade nån slags förutfattad mening om att den skulle innehålla en massa fetaost och tomater! Men insåg till min stora förtvivlan tillslut att det är en typisk Grekisk ingridiens som jag förträngt -> Oliver! det ENDA som jag inte äter är oliver och hela pajen var fullproppad med oliver och inte en fetaost så långt ögat kunde nå! Smakade en hel gaffel oliver med paj(J: giving it one more chance!) men fick tillslut sitta och peta som en tjurig lite femåring! å fick skämmes, igen!

Har tackat ja till att komma och jobba natt på hemmet, det kanske är magsjuka på gång så det ville ha extra personal.. Definition på kanske kommer efter inkubationstid 12-32 timmar! hrm..


Feeling GREAT iallafall!


Tunes: I get weak - Belinda Carlisle

Av Malin - 11 januari 2011 14:45

två saker gör mig tvärt förbannad idag!

För det första, sluuuuut på biljetter till tjejkvällen i Lyan! Fan, vi som frågade efter biljetterna i Lördags men han i biljettluckan sa; köp dem till veckan i souvernirshopen istället, de kommer liks inte gå åt! Fan, ja, slut var de nu iallafall.. Så morrar över det..

För det andra, den som distribuerar vägunderhållningen här måste ju skämta! Har kört på rena ja, jag kan knappt hitta en lämplig jämföreselse, men det påminner en heldel om hur underlaget var när det var bergskross på vägen under ombyggnationerna.. Man kan ju få epelepsi, diskbråck och hjärnblödning på samma gång! Morrar lite över det också!

Men, inte märkbart dock, för att jag är på så f*cking bra humör ändå!

Swingar runt i förstora gamla jeans och tovesockar med tvättkorgen i högsta hugg, nöjd på nå' vis!



Tunes: Little texas - Kick a Little

Av Malin - 10 januari 2011 14:30

Ja det här med att plugga inför Tentan inmorgon går ju sådär fantastiskt jätte dåligt! Har verkligen försökt men hamnar på den ena sidospåret efter det andra.. Fann mig själv i att helt plötsligt slänga ihop en bulldeg och tänkte sedan plugga i jäsningen, men efter jag tagit hand om disken har halva jästiden gått och nu sitter jag ju här, vilket tyvärr inte kan klassifieras som pluggning riktig heller!

Har sån energi idag så det bubblar i mig! Vill ut å kut, åka lastbil, fara och hälsa på Farmer John eller varför inte dansa! Men plikten kallar så jag måste försökta omfördela min energi till hjärncellerna istället!

Har en kanonvecka för dörren, med bland annat besök i Sidensjö, Tjejkväll på Fjällräven center- Modo kickin' some Brynäs ass! Har äntligen boket klipptid lagomt innan DANSMARAN. Så alla dansare som läser min blogg, ni får förbereda er att kanske måste leta lite extra efter mig i vimlet!


Tunes: Homespun love - Keith Urban (vet att jag lagt upp denna låten förrut men den passar min sinnestämning idag soo)

Av Malin - 8 januari 2011 14:47

(av samma skäl som en hund jagar en bil den inte har för avsikt att köra!)


Laddad för en kanon kväll! Modo - Skellefteå, Fjällräven center (hoppas det inte slutar som sist jag var på arenan och Modo fick dyngspö med 0-6 och jag gick och sjöng på SAIK's hejjaramsor efter matchen)

Fortsätter sedan med utgång med finaste Gideå brudarna, varning på stan!

Lägger husmors manteln åt sidan, käkar middag som mormor skickat i plastlåda, ignorerar tvätthögen och låser dörren till Källfors hemmarne'! Förväntas åter i förkläde tidigast imorgon eftermiddag!




Tune: Single Ladies - Beyonce









Av Malin - 7 januari 2011 10:18

(- klättermus..)


så mycket vidrigt! det är direkt tortyr att titta ut genom fönstret! Sitter bokstavligen insnöad, höll på säkert på 1 minut för att få upp ytterdörren imorse när jag plumsade ut för att konstatera att det inte var nån tidning i postlådan idag heller.! Dessutom är det sursnö som faller ifrån himlen idag så chanserna att jag ska skotta mig ut ifrån gården har ju krympt massivt!

Tur dock att här finns det tre stora frysboxar full med mat och i matkällaren finns ost och smör och diverse rotfrukter uppbunkrat. Jordvärmen fungerar ypperligt och internet lika så! Känns otroligt tråkigt att ställa in mina planer på en heldag i stan men men.. hellre shoppingnöd än kall och död..


Tune:Raise your glass - P!nk

Ovido - Quiz & Flashcards