sicksister

Alla inlägg den 3 januari 2011

Av Malin - 3 januari 2011 22:09

Hejja hejja kronor små! Sitter och tittar på Småkronorna som möter Ryssland i semifinalen i Vm.. Tycker att det är fantastiskt att kommentatorerna inte snubblar på tungan mer ofta när ryssarna håller i taktpinnen. I och försig kanske det är namnuttal som en kommentator ägnar sig åt för att fylla sin 8 timmars arbetsdag så... Tycker även att det är fantastiskt tråkigt att se på hockey ensam, det är lite svårt att få samma rus när man sitter så nedsjunken i fotöljen att jag till och med funderar om jag kommer ha vissa svårigheter att ta mig upp härifrån sedan.. Imorgon har jag bjudit in mig själv till några bekanta med en stor tv på väggen och eldiga fans i soffan för säkerhetsskull.. 

Det märks ändå redan att huset är tomt, ingen Mor att prata mat och middagsplaner med och ingen Far att vråla i kör med till hockeyn eller för den skull ge mig beröm för att jag lagat min bil alldeles allena idag! Skall påminna mig om detta inlägg sedan när de driver mig till vansinne redan innan de hunnit innanför tröskeln..

Lär ju fylla webbanken med inlägg mer än någonsin under dessa kommande två veckor i allafall, meningslöst surr och inte direkt innehållsrika dagsanalyser..

Av Malin - 3 januari 2011 12:03

Så nice att ha huset för sig själv i två veckor och dessutom vara ledig samtidigt! Förkylningen är som bortblåst och jag har två lagomt sysselsatta veckor framför mig där jag får vara både hemmafru, dansdrottning och vindrickande väninna, just the way i like it! Idag ska jag dock vara min egen handyman och skruva upp ett par lampor och ge mig på spolarvätskebehållaren i bilen igen! Själv är bäste dräng, utan tvekan!


Tunes: Kiss - Art of Noise feat. Tom Jones

Ovido - Quiz & Flashcards