sicksister

Alla inlägg den 18 januari 2011

Av Malin - 18 januari 2011 16:51

Släng dig i väggen Rickardsson för jag har just erövrat bitterhets titeln!

eller åtminstone så känns det så.. Som ett gröngult litet gift sprider sig denna otrevliga känsla sig i min kropp. Precis som magsjukan härjar kommunen härjar frånvaron av känslor i mig (upptäcker hur dåligt jag formulerar mig, men jag menar såklart att bitterhet inte räknas som en välkommen känsla som kan orsaka känsla av tomhet när den är frånvarande[flum,flum,flum])

Urscha! Har inkvarterat mig hos min mormor och morfar för natten för säkerhetsskull!Klarar inte att face:a nyss hemkomna, brunbrända, lyckliga, icke med ömmande ryggar och blåsor i händerna utlandsresenärer så bitter som jag känner mig idag!

Inte ens träningsvärken känns skön i kroppen idag, den enda lilla glimma av eventuell väntande glädje är dansträningen ikväll men har inte så stora förhoppningar där egentligen heller! Lite raveparty med gogumman M hade suttit fint som plåster på såren! Eller varför inte en modospöaskitenurfrölundamatch i Lyan! Gillar inte inte inte mig själv på detta viset! Borde kanske hålla mig undan folk istället för att förpesta alla med min bitterhet men, människan är av naturen egoistisk så.. projicerar jag bort lite dåligt humör på nån annan kanske jag blir på bättre humör själv.... eller....


Tunes: God's gonna cut you down - Johnny Cash

Ovido - Quiz & Flashcards