sicksister

Alla inlägg den 19 januari 2011

Av Malin - 19 januari 2011 21:22

Men vadå bergochdalbana!?

Vet att jag har minst två psykologer som läser min blogg så kom gärna med ett litet förslag till vad mina moodsvings beror på (eftersom graviditet är helt uteslutet!)!

Har haft ett mycket uppfriskande och skrattretande med min brother F, smider planer involverande SWEDEN ROCK!! Vill verkligen, alltså vill så mycket att jag verkligen gör budget och tidsplanering för att faktiskt kunna genomföra det! Problemet som redan spökar mitt samvete lite är att det infaller både min bästaste bruds bröllop och min älskade systers student samma helg! FAN! Skulle inte missa bröllopet än om jag hade alla världens sjukdomar samtidigt! och studenten, ja den infaller ju "bara" några timmar mitt i dagen på fredagen så där finns faktiskt en chans (teeny weeny chans) att man skulle kunna flyga ner till Blekinge på fredag eftermiddag.. Det är Ozzy Osbournes OCH Judast priest sista spelning i Sverige någonsin så det känns ju liiite surt men men.. dreamer dreamer!

Hade en supermysig mitt i dagen lunch - håltimme- med gumman M, en mini shoppingrunda samt planering för en kung helg. kommer bli kanon och längtar! Har även planerat in dans i Ume fredagen efter och helgen efter det DANSMARAN, fullt upp! precis vad jag behöver! Jobb på Fredag, den tanken gör mig också glaaad! - känner mig så lugn, professionell och verkligen på rätt ställe när jag får jobba! Där är jag mitt vanliga jag, glad och sprallig och framför allt -> så duktig!

Vill dedikera detta inlägg till P! Du är BÄST och du förgyller min vardag mer än du anar!


Tune of today: Seperate ways - Journey

Ovido - Quiz & Flashcards