sicksister

Alla inlägg den 31 januari 2011

Av Malin - 31 januari 2011 20:57

Alltså en sådan lördag, en sån lördag --> vilken jävla Lördag!

Ojojoj!

Hockeyn vart ju ett fiasko, pinsamt av Modo att förlora så mot emot AIK! Nästan plågeri att bevittna men, the botten is nådd! Men fick allafall tankarna snabbt på annat håll dåjag axlade min mantel som kvällens chaufför/korvgubbe/bartender/diskplockare/städtant på Rockabilly fest i Flärke!

Å så underbar fest! Lokalen fullproppad med underbara festglada människor, tror aldrig jag fått kramas så mycket på en kväll, fått så många komplimanger och härliga skratt! Älskar den inofficiella "skönaste rumpan" tävlingen, en överförfriskad kvinna som klämde alla män och alla tillgängliga kvinnor grundligt på stjärten!

Spriten tog iallafall slut sånär som på en karta öl och klockan fyra fick taxi Malin skjutsa hem två vändor med folk och grabbarna i "The Go Getters" till efterfest i byn. En sjukt underbar efterfest hos världens bästa S&J med godingarna i bandet som festens mittpunkt! Somnade utmattad vid sju på morgonen, vaknade halv elva och började söndagen med en av de mysigaste frukostar jag haft på länge!

Summa summarum ---> Ett minne för livet! Den blir svårslagen i festväg denna lördagen! Å denna natt vilken underbar natt som jag kallar Bella Notte!


Tunes: Slow and easy  - Whitesnake

Ovido - Quiz & Flashcards