sicksister

Alla inlägg den 14 januari 2011

Av Malin - 14 januari 2011 13:23

Sitter och ugglar inomhus och tittar ut på det vackra vädret! Ogillar mig själv som gör det! Det är liksom ett litet bevis på en människas karaktär om man tar vara på fint väder eller inte och det är verkligen inte positivt att sitta inne och uggla!

Har faktiskt ändå vart en sväng på stan och käkat lunch med min kära T, tusen och åter tusen grattis till er förlovning! Så OTROLIGT glad för er skull!

Beställde iaf grekiskpaj och hade nån slags förutfattad mening om att den skulle innehålla en massa fetaost och tomater! Men insåg till min stora förtvivlan tillslut att det är en typisk Grekisk ingridiens som jag förträngt -> Oliver! det ENDA som jag inte äter är oliver och hela pajen var fullproppad med oliver och inte en fetaost så långt ögat kunde nå! Smakade en hel gaffel oliver med paj(J: giving it one more chance!) men fick tillslut sitta och peta som en tjurig lite femåring! å fick skämmes, igen!

Har tackat ja till att komma och jobba natt på hemmet, det kanske är magsjuka på gång så det ville ha extra personal.. Definition på kanske kommer efter inkubationstid 12-32 timmar! hrm..


Feeling GREAT iallafall!


Tunes: I get weak - Belinda Carlisle

Ovido - Quiz & Flashcards