sicksister

Alla inlägg den 27 februari 2011

Av Malin - 27 februari 2011 21:05

okej, här kommer det, det var längesedan sist och jag gillar inte det som komma skall men kan inte kontrollera ordflödet längre! Det typiska-dagens i-landsproblem a kvinna - vikt/träning!

Har inte tränat ordentligt den senaste månaden och jag skäms skäms skäms! Januari hade jag ett träningssnitt på 5 gånger i veckan och februari kanske har innehållit fem träningspass totalt! Har vart slö på tisdagarna, haft ett knä som jävlats ordentligt med mig och dessutom legat sjuk i nära på en vecka! Till råga på allt har jag nog aldrig slaskat i mig så mycket onyttigheter och alkohol heller på en månad som jag gjort denna, inte ens december kommer i närheten!

MEN (älskar att börja en mening med "men" i detta sammanhang!) jag har nog inte heller umgåtts med så mycket underbara människor på en och samma månad som denna, rivstartade med Rockabilly-festen den 29:e januari och sedan har det bara rullat på, inte suttit ensam mången timmar och mitt hjärta bankar för mina nyfunna vänner, vilka ett par av dem ger mig en känsla av att en livslång slitstark vänskap står för dörren..


Har ikväll packat kappsäcken igen och beger mig imorgon bitti ner till staden igen, ingen träning förrutom tisdagsdansen verkar det bli denna vecka heller men (åter igen) långtidsvarslet från vädergudarna säger att våren är påväg och snart finns Malin På en Väg nära dig - approaching Tjejmilen!


Efter en dag med räkneskaper hit och dit har jag slitit mitt hår tillsammans med S&J, oräkneligt många MEN och en sönder nött "clear"-knapp på miniräknaren ska jag djupdyka in i drömmarnas värld och starta vecka 9 -2011, minst lika överbelastad som föregående vecka men minst lika glad!


"They say love. Love is blind
And true love is hard to find
It makes you wonder now you're yesterdays news
At the bitter end of a love affair
Some you win some you loose

'Cause love is blind
Love is blind" - Whitesnake


Tune: Once bitten, twice shy - Great White

Ovido - Quiz & Flashcards