sicksister

Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Malin - 20 februari 2011 10:41

Dagen efter dagen före!

Årsmöte på Bygdegårn' igår gick ju över förväntan! I den 15 gradiga lokalen gick årets inröstning av nya styrelsemedlemmar av stapeln och jag hade väl som mest hoppats på att få en suppleant plats, gick dock därifrån invald i två kommiteér och som ordninare ledamot i styrelsen. Måste vart min oemotståndliga charm och mina väldoftande kläder som fick dem på fall(!).

Firande revolutionen med min vapensyster S med Norrländsk vintergryta och en flaska vin eller två, The Playtones framgångar i melodifestivalen och a lotta lotta rocka billy ala youtube!

Idag har dock dagen kommit när jag har ett flertal timmar med plugg och minst lika många med städ och tvätt att "se fram emot"!Tur att jag för ett par helger sedan blev utnämnd "Världens snyggaste städtant" av P så kan jag axla den manteln med äran i behåll.


Movie: Så som i himmelen: En världskänd kompositör går in i väggen och flyttar då upp till en liten by på glesbygden i Norrland, där han hittar kärleken i en flicka från byn och återfår glädjen för både musiken och livet.


Tune: Händerna på täcket - GES

Ovido - Quiz & Flashcards