sicksister

Alla inlägg den 3 februari 2011

Av Malin - 3 februari 2011 18:20

Hur fan får man 24 personer att alla hinna ta i en sko med båda händerna och fötterna samt rumpan på 3 sekunder!!!! Eländiga psykolog professor! Karln manipulerar ett klassrum fullt med kritiska studenter hur lätt som helst, pinsamt! Han sa på första föreläsningen vi hade med honom för ett par veckor sedan att; innan jag lämnar er kommer jag att få er att ligga på golvet och kräla, varenda en av er och ni kommer att göra det helt frivilligt! Fan heller! Hur dum får man vara? Man kan ju inte förvarna om något sånt, då kommer det ju aldrig att ske ---> fram till idag! Desperata att försöka lösa en uppgift han påstod att Ume' studenterna klarat på 3 sekunder låg vi där, på skolans ostädade salsgolv, ALLIHOPA! Fullständigt blåsta, tills en av oss tittade upp ur dammet och ser människan förnöjt guppa upp och ner bakom katedern av jätte garvet han förskte hålla tillbaka! Haha, jaja bara inse att man inte är någon övermänniska i allafall!


Har knåpat på detta inlägg i snart en halvtimme då min lilla mini-pc stöter ifrån sig den mobila bredbands pucken som ett främmande organ var och varannan minut.. Så nu ger jag helt enkelt upp, det blir inte mer underhållande än så här idag, tyvärr!

Jo förresten! Här kan ni läsa min lilla artikel från Lördagens festilgheter som kommer i Örnsköldsviks allehanda anytime now!


Och En sak till! Några rader från älskade Elvis Presley:

"Well I play this old piano from nine till half past one

I'm just tryin' to make a livin' watching everybody else havin' fun

Well I don't miss much if it happens on a dancehall floor

Mercy, look what just walked through that door

Well hello T-R-O-U-B-L-E

Tell me what in the world you doin' A-L-O-N-E

Yeah say hey good L double O-K-I-N-G

Well I smell T-R-O-U-B-L-E..."


Tune: T-r-o-u-b-l-e - Elvis Presley

Ovido - Quiz & Flashcards