sicksister

Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Malin - 6 februari 2011 19:49

Hmm, satt och skrev ett inlägg då helt plötsligt allting blev svart! Och jag snackar inte metaforiskt, allt blev svart ---> det klassiska strömavbrottet som sker lite nu och då i urskogarna af Källfors..

Törs inte ens fundera på att halta upp ur fotöljen, det kan endast tänkas leda till att jag skadar mig ytterligare. Återupptar därför skrivandet i Word med skärmen nedfälld så pass att ljuset belyser tangenterna hjälpligt. Det lustiga är att mor och far sitter ute i garaget i bastun i detta nu, timeing på strömavbrott, oja, tycker jag att det är svart här så vill jag inte ens föreställa mig hur det känns att sitta i en bastu utan fönster, 20 meter ifrån huset (ett litet haha, inte elakt menat utan endast för det dråpliga i situationen)

Ja, Mara-helgen är ju som förstått över och vardagstristessen redan tillbaka. Inte ens mitt knä som tvingar mig att halta fram som en skadeskjuten älgko får mig att vilja sitta still.
Hade hoppats att jag skulle få mig en kopp kaffe och lite surr i granngårn’ men barnen har förmodligen lagt av hemtelefonen och ingen behagar att ha mobiltelefonen påslagen så jag hejdar mig och fastnar i fåtöljen. Haft en underbar helg med Tisdagssystrarna- ni är underbara allihopa och jag kan inte annat än le med värme när jag tänker på vårt lilla sånguppträdande där vi satt utpumpade i fönstret, Cee Loo Greens- Fuck You i nytappning med tillhörande gester, awesome!

Fått min praktikplats för vecka 10-15 meddelad nu, Medicin-Onkologi på Öviks sjukhus.. Känner mig riktigt nöjd med tanke på att jag lika gärna kunde fått rehab eller ve och fasa-Sollefteå! Men om sanningen ska fram känner jag mig riktigt omotiverad att ha praktik för tillfället. Heltidsjobb med medföljande uppsats känns inte direkt lockande och pendlingsavståndet på dryga 5,5 mil enkelväg gör ju inte saken bättre! Men men, det är väl bara att bita ihop då och sluta gruva mig nu.

”Ledig” (med hemtenta som ska skrivas) hela veckan och börjar måndagen med att ignorera parentesen och istället ta fram pigan-Malin och köra städ-ride och kött styckning hos Farmer John!

Nu måste jag sluta för att… ja… sitta kvar i mörkret och filosofera..
äsch.. har inte nåt mer ovettigt att säga så jag ger mig innan pladdret skenar iväg outofcontrol!


Jaha då får man skämmes IGEN! Det var uppenbarligen inte strömavbrott, tog den stora risken och steg upp ur fåtöljen för att konstatera att det fanns ström i resten av huset! En fas hade gått vilket resulterat i att mitt lilla krypin och hallen där modemet fanns var de rum som blivit utan.. haha.. jaja, bjuder på föregående text i alla fall!


Tune: Rockit on down to my house – The Go Getters

Ovido - Quiz & Flashcards