sicksister

Alla inlägg den 25 februari 2011

Av Malin - 25 februari 2011 23:37

Just intagit ryggläge i sängen men känner mig skrivsugen! Har egentligen ingenting att säga. Det är liksom som vanligt, inget fel, faktiskt rent ut sagt BRA, men ingenting nytt för att vara en dag i mitt liv på någotvis.. Har heller inga starka politiska åsikter eller förbannelser över något moment 22 eller lagen om all jävlighet.

Har tillbringat dagen med Susanne och hennes fantastiska döttrar, lagat mat, skurit mig ordentligt i fingret, blivit bjuden på både färdigfrusen "Kalaskaka" och husum-pizza av samma underbara Johanssons och vill inte ens öppna mitt medvetande för hur mycket kalorier som i detta nu kryper ut och tar fäste under mitt skinn..

Funderar på morgondagen och ser endast framför mig ett scenario om skoteråkning, har bara använt min skoterhjälm ett par gånger sedan jag köpte den för över ett år sedan och tycker det är skamligt rent ut sagt! Pris per användning är i nuläget på tok för högt för att motivera köpet!

Jaja, lär ju varken bli skoteråkning eller någon annan utomhusaktivitet imorgon överhuvudtaget om jag ska komma med en kvalificerad gissning.. Plugg för hela slanten och sedan jobb på Bygdegårn' känns mer sannolikt..

Once again- en stor gnutta kärlek till S&J med avkommor!


Ska somna och drömma om pudersnö i doft av tvåtaktsavgaser, rockabilly raveparty, vällingflaskor och trolldeg..


Tune: Light a way - Volbeat

Ovido - Quiz & Flashcards