sicksister

Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Malin - 13 mars 2011 19:31

...på kärlek, jag är en jävel på att kyssa flickorna tralala..

Nej fan! inte var det nån gammal orup-dänga jag skulle fortsätta titelspåret på inte..

Jag är en jävel på att byta däck! Ja! Det var ju det jag skulle säga! FY fan vad jag skulle passa bra i någon formel 1 depå från tiden innan hydrauliska mutterdragare! Jisses amalia! Har en särskild speciell kärlek både till mitt fälgkors för att inte tala om min domkraft! På fem röda(!)ramlar hjulen av bilen som mogna äpplen från trädets grenar!

Problemet med detta då var ju att det var ju inte att byta däck som var problemet från början! Jag skulle ju göra en besiktning av mina bromsbelägg! Som ett svidande kärringslag på kinden blev det när jag snabbt såg bromstrumman titta fram när bakhjulet ramlade av, happ, det kan jag definitivt INTE byta själv! Satte snabbt tillbaka det hjulet och snurrade loss framhjulet istället i hopp om att hitta obefintliga bromsklossar där som förklaring på inbromsningsoljudet, men hade inte den turen heller! Bromsbeläggen fram ser helt okej ut! Ajaj..

Beslutade då mig för att lämna skiten på domkraften och promenera på jobbet imorgon istället! Har ju trots allt bara 5 km dit och börjar ju inte förrän kl. 14.00 så, ja!

Går och tvättar bort rostfärgen på fingrarna och lacket på naglarna och slår mig ner framför SOLSIDAN på tv istället!


Tune: Straight for the heart - Whitesnake

Ovido - Quiz & Flashcards