sicksister

Alla inlägg den 3 mars 2011

Av Malin - 3 mars 2011 12:24

Eftersom jag endast har schemalagd spontanitet(!) nuförtiden så gör jag ingenting som inte fått en egen liten rad i min alamanacka. Jag äter ingenting som jag inte redan förutbestämt att jag ska äta, jag läser ingenting som jag inte förutbestämt att jag ska läsa och jag tränar uppenbarligen verkligen inte om jag inte schemalagt när,var och hur.. Men det undantag som bekräftar regeln är den förbenade chatten på FB. Där kan jag inte förboka vilka som kommer att ha ett behov att surra med mig och inte hur länge.. Där, som i övriga livet, har jag lika svårt att säga "nej" eller "har inte tid" och styrs plötsligt efter andras villkor. Detta har då lett till många sena nätter och inga lediga minuter mellan föreläsningarna.. Måste dock säga att någonting väldigt positivt i denna fyrkantiga värld är att jag känner mig in full control, en stor klapp på axeln till mig själv för disciplinen jag har som utför allt jag gör och som om jag verkligen lär mig att prioritera (prioriterar nog bort mig själv, men som någon alltid lika klok sa; var sak har sin tid)

Jag trivs med allt ansvar som lagts på min axlar och känslan av att jag befinner mig mitt i värld där jag har en central och betydande roll är underbar.. Det blir ingen nominering för bästa bi-roll i årets drama i alla fall..

Som alla ni som läser redan säkert har upptäckt är bloggande failar big time när jag inte schemalägger det, ledsen för det!

Skall i alla fall delge er att det är stora saker på gång i hembygden så håll i er! Snart drar karusellen igång!


"Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it all again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, well I'm
definitely not alone, well I'm not alone"

- Volbeat - Still counting

Ovido - Quiz & Flashcards