sicksister

Alla inlägg den 21 juni 2010

Av Malin - 21 juni 2010 18:21

Har plötsligt fått skrivinspiration och åsikter jag velat sprida mer än till mina bloggläsare, inte för att läsarsiffrorna för Örnsköldsviks allehanda är vesäntligt mycket högre men iallafall. Ber om ursäkt att det vart tyst ifrån mig i en vecka drygt men orden har vart och vänstrat!  


Var i slutet på förra veckan och inhandlat nya löparskor, fick inse att platta sulor från inomhusträningen med fotbollslaget inte fyllde sin funktion längre.

Så nya Nike blev det, med bra dämpning för ett pronerande löpsteg samt inläggssulor för hög hålfot. Rena lyxhotellet för ett par fötter som annars klafsar runt i foppa-toflor eller på vintern; Graningekängor. Jag däremot, skyller min dåliga kondition på den nya dämpningen och helt utan överdrift känns det lite som att springa i blötmark när skosulorna sviktar vid varje rörelse.

Fick iallafall dyngspö av min 50 åriga far, skäms inte alls, han har en sjujäkla kondition och jag inte den bästa. Jag badade i svett när vi svajjade in på gården igen och det såg ut som om min gode far övervägde nögvändighetsgraden av en dusch.

Ska försöka få med mig den smått förslöade M imorgon på en löprunda för att sedan fira midsommar och då får löparskorna och sportBh:n stanna hemma!


Önskar alla en trevlig midsommar til´ next time!


Tune fo today: Everything burns-Anastasia

Ovido - Quiz & Flashcards