sicksister

Alla inlägg den 1 juni 2010

Av Malin - 1 juni 2010 19:29

Har länge skämtat om vad mina gener kommer ifrån, då jag inte alls har samma likheter med mina föräldrar som mina syskon har!

Men ser idag att jag är släkt med pappa vad det gäller humöret till en viss del i alla fall..

Min pappa har berättat om Farfar som var så arbetsill att han kunde kasta ut någon som råkade vara ivägen och fara fram som en ångvält när han väl satt igång, Pappa skrattar och tycker att himmel, att man kan bli så irriterad över ingenting!

Jag berättar om min pappa som också tillhör den arbetselaka sorten, har på äldre dar berättat för honom att han är upphovet till alla svordomar vi barn har lärt oss genom tiderna, men han skrattar och tar det inte på allvar.. Fast det var så enkelt att bara smyga omkring där han mekade med traktorn så fick man ytterligare ett ord i ordförrådet..

Visst syns det att generna är utspädda då pappa inte alls är så farligt ill som farfar, det är mest svordomar, suck och stön om det inte flyter friktionsfritt!


Man tycker att man borde bli raka motsatsen själv då man är uppvuxen i glashuset, men har faktiskt den insikt själv att jag känner igen pappas beteende i mitt eget handlande ibland! Men även i denna generation i mildare grad, tack och lov!

Min älskade M är lugnet själv trots att han är uppvuxen med ill arbetare till far, en himla tur är väl det!    Risken att fru M kommer brinna av ibland är mycket stor och även att det blir illbattingar av alla avkommor!




Tune of the day: We built city- Starship




Ovido - Quiz & Flashcards